Binnenwerk

Werkzaamheden

Alle voorkomende schilder, behang en tex-werkzaamheden.

Materialen
Voor het behangwerk kunt u een keuze maken uit de boeken van Intervos of wat u zelf inbrengt. De schilder en tex-werkzaamheden worden in principe uitgevoerd met professionele producten en alleen te verkrijgen bij de Schildersgroothandel. Het gaat voornamelijk om Sikkens producten.  Uiteraard werk ik ook met verven zoals onder meer Farrow and ball en Painting The Past of wat u zelf inbrengt en mits het professionele volwaardige producten zijn.

BTW

Het experiment met het lage BTW-tarief is onlangs verlengd.  Dit betekent dat u als particulier kunt blijven profiteren van het lage BTW-tarief van 6% voor schilderwerk aan woningen van 2 jaar en ouder. Voor zakelijke klanten telt de 21% BTW.

Aansprakelijkheid
Bij calamiteiten tijdens de uitvoering van de werkzaamheden ben ik verzekerd bij de Nationale Nederlanden. U loopt dus geen risico.

Garantie/service
Uiteraard kunt u een goede service en garantie verwachten. Het houdt dus niet op wanneer de werkzaamheden zijn verricht.

Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Santpoort Noord & Zuid, Driehuis, Spaarndam, Badhoevedorp, Hillegom, Sassenheim, Amsterdam, Amstelveen en alle plaatsen en dorpen binnen een straal van om en nabij de 50 kilometer.

Schaderapport

Voor een schaderapport voor uw verzekering hanteren wij een vast bedrag te weten € 50,-.